O NAMA Master-H isporučuje opremu vrhunskog kvaliteta
za pekarstvo, slastičarstvo i ugostiteljstvo,
karakteristika usklađenih sa Vašim potrebama.
SKROLAJ DOLE

KLJUČNI PRINCIPI

Tehnička kompetencija

Naši uposlenici pružaju sve potrebne tehničke informacije našim kupcima, te im prenose iskustva dobre prakse.

Konstantna edukacija

Svakodnevno unaprjeđujemo svoja znanja i pratimo svjetske trendove iz oblasti u kojima poslujemo.

Pravovremena reakcija

Kroz uspostavljeni sistem u našem poslovanju odgovaramo potrebama i željama naših kupaca u potrebnim vremenskim rokovima.

Mirsada-Hodovic-Direktorica-600

Poštovani kupci,

drago mi je da ste posjetili našu web stranicu. Osim što ćete bolje upoznati našu firmu, ovdje možete pronaći kompletnu paletu proizvoda koje distribuiramo na vašu adresu. Ovom web stranicom želimo Vas upoznati sa novostima u našem poslovanju i dati Vam zanimljive i korisne informacije. Također želimo da olakšamo i poboljšamo komunikaciju sa Vama jer izrazito cjenimo Vaše mišljenje.
Zahvaljujemo se na dosadašnjem povjerenju i radujemo se Vašoj posjeti!

Mirsada Hodović, direktor

Master-H d.o.o. je BiH porodična firma specijalizirana za zastupanje i prodaju opreme, sitnog inventara i sirovina za pekarstvo, slastičarstvo i ugostiteljstvo. Osnovana je 2006. godine sa ciljem da pruži kompletan paket usluga, kako za one koji su već utemeljili svoje poslovanje tako i za one koji tek žele svoje ideje da pretvore u business. Zastupnici smo svjetski etabliranih firmi iz ove oblasti I težimo da plasiramo najkvalitetnije proizvode kako bi naši kupci imali kontinuirano kvalitetan proizvod.

Naše vrijednosti su što sebi stalno postavljamo nove ciljeve i standarde, bez pretjerivanja smo vrlo posebni i jedinstveni. Vodimo računa da kriterij visoke kvalitete proizvoda i usluga ostane naša prepoznatljivost. U tu svrhu smo otvorili salon opreme i sitnog inventara, tako da sve vezano za ovu branšu bude dostupno na lageru i prezentirano na licu mjesta. Po mišljenju mnogih posjetioca salon je jedinstven u regionu. Mi volimo ovaj izazovan i veoma kreativan posao.

Naša vizija je da budemo lideri na tržištu prodaje opreme i sirovina u ovoj oblasti. Želimo da budemo sinonim za firmu koja uvijek radi u skladu sa najnovijim dostignućima prateći svjetske trendove.

NAŠI KUPCI O NAMA

Naša vizija je da budemo lideri na tržištu prodaje opreme i sirovina u ovoj oblasti . Želimo da budemo sinonim za firmu koja uvijek radi u skladu sa najnovijim dostignućima prateći svjetske trendove.

2016.godine obilježili smo 10 godina uspješnog poslovanja i dobitnici smo Certifikata finansijske pouzdanosti od strane LRC BIS.

Bez obzira na poteškoće koje su prisutne na tržištu,  zahvaljujući timskom radu svih uposlenika motivisani smo da budemo uspješniji i kvalitetniji.