Naši kupci o nama

Dina Ramić-HusomanovićCaffe Pekara Mrvica, Vlasnica

Od prvog susreta sa Upravom firme Master H d.o.o. smo imali punu profesionalnu podršku kada je u pitanju edukacija i prezentacija ugostiteljske opreme i sirovina za pekarstvo. Počevši od same ponude i brandova koje ova firma zastupa, suvišno je postavljati pitanje zašto odabrati Master H d.o.o. kao svog dobavljača. Backaldrin, Senna, Tagliavini, Schneider i mnoga druga zvučna imena govore o kvalitetnom asortimanu sirovina, ugostiteljske opreme kao i sitnog ali jako potrebnog pribora za rad.

Kada govorim o rokovima isporuke ugostiteljske opreme, sve isporuke su izvršene 10 dana prije predviđenog roka, što je definitivno u današnjem poslovnom svijetu rijetkost. Konstantno u svojoj širokoj paleti proizvoda imaju neke novitete, što uz profesionalnog tehnologa prezentiraju u našoj ili njihovoj radionici. Ljubazno osoblje i dostavljači redovno vode brigu o potrebama nas kupaca, što je i najpotrebnije da bi kupac bio zadovoljan.
Već dvije godine Cafe/Pekara Mrvica firmu Master H d.o.o. doživljava kao najboljeg dobavljača i nadamo se da će i u budućnosti nuditi najkvalitetnije sirovine i opremu za ugostitelje BiH a i šire!

Muharem KabilPekara Kabil, Direktor

Pekara “Kabil” u pekarskoj branši, gradi svoj put još od davne 1939.godine, te ima bogato iskustvo u radu, uvođenju novih proizvoda, tehnologija u pekarstvu. Posao kojim se bavimo je veoma složen, težak i zahtjeva dobro posložene sve aspekte djelovanja da bi konačno poslovanje bilo na zadovoljavajućem nivou. Dio te slagalice jesu dobri, kvalitetni i stabilni dobavljači.

Međutim, ne ukoliko je i Master-H d.o.o. jedan od njih! Sa firmom Master-H sarađujemo već 8-9 godina i naše poslovanje je od prvog dana krenulo najboljim mogućim putem, putem zajedničkog progresa i uspjeha. Poslovni interes koji smo pronašli u saradnji sa ovom firmom je višestruki.

Od široke ponude izuzetno kvalitetnih sirovina, mogućnosti angažovanja tehnologa te uspostavljanja novih proizvoda interesantnih našem tržištu, sigurnost isporuke, pa čak i u vanrednim situacijama.

Sa Master-H smo realizirali pored brojnih domaćij projekata i prezentacije i neke internacionalne posjete. Tu se u prvom redu svrstavaju posjeta gradu Linzu, fabrici Backaldrin 2008.godine, te zajednička posjeta IBA-i, najjačem svjetskom sajmu pekarstva u Minhenu 2015.godine.

Za nepunu deceniju saradnje, sve same pohvale za Master-H d.o.o., za sve aspekte saradnje, te odnos dobavljač-kupac koji smo izgradili, a koji je odavno prestao biti samo poslovni i postao mogu slobodno reći prijateljski.