Profi-margarin „Proizveden u Austriji“

Ljeto je pred vratima – vrijeme da razmazite svoje klijente sezonskim užicima i dokazanim klasičnostima. Austrija je daleko preko granice poznata po svojim slatkim pecivima – sa SENNA margarinom imate savršen margarin „Proizveden u Austriji“!

Zalažemo se za kvalitet iz Austrije

Proizvodnja locirana u Beču garantuje brzo i ciljano rješavanje problema pomoću nadležnog „inhouse“ korisničkog servisa i omogućava individualno savjetovanje klijenata koje vrši stručna služba potrošača.
Dakle, više od 85 godina od visokokvalitetnih sirovina, pomoću njege i znanja, razvija se pravi profesionalni kvalitet „proizveden u Austriji“.

Veliki izbor i vrhunski kvalitet

Različiti način primjene i uslovi obrade zahtijevaju različite svojstva korišćenog margarina. Uvijek težimo da svakom kupcu ponudimo odgovarajući margarin povjerljivog kvaliteta, zbog čega smo tokom vremena dobili više raznovrsnih, specijalizovanih proizvoda. Kod nas možete pronaći odgovarajući margarin za svačiji ukus i za svaki zahtjev. Naš asortiman proteže se od provjerenih klasičnih margarina, kao što je margarin za lisnato tijesto i margarin za pečenje, preko bio margarina, sve do kombinovanih margarina sa sadržajem mlijeka i maslaca.

Dio asortimana našeg partnera Senna možete pogledati klikom na dugme