Fermentacijske komore Atrepan

Aluminijumske fermentacijske komore, sa ugrađenim potpornim okvirom u srebrnom anodiziranom aluminijumu i  visokokvalitetnim termoizolacijskim pločama debljine 40 mm prekrivenih bijelim aluminijskim bojama. Komore se mogu isporučiti sa jednim ili više vrata te su u verziji dostupni za rotacijske police ili nosače za utovarivače, a mogu se isporučiti sa ili bez poda od nehrđajućeg čelika.

Vrata nemaju ručku, jer se dobivaju izravno iz profila i imaju automatsko zatvaranje klipa;. Šarke su napravljene od aluminija, ojačane i lako reverzibilne.

Na zahtjev, strojevi se mogu isporučiti s pločama prekrivenim nehrđajućim čelikom ili, po želji, srebrnim obojenim aluminijumom.

Moguće je napraviti bilo koju vrstu prilagođenih komora kao i prilagoditi upravljačku ploču bojama i logotipom na zahtjev kupca te vratima i poklopcima od nehrđajućeg čelika što daje mogućnost prilagođavanja i usklađivanja s njima uz svaki tip pećnice.

Parna jedinica se isporučuje kao standardni model ili de luxe model.

Mašine koje proizvodi ATREPAN certifikovane su u skladu sa CE i Gost standardima za izvoz na rusko tržište. Isporučuju se uz priručnik za upotrebu i održavanje i pokriveni su 24-mesečnom garancijom (isključujući komponente koje obično podležu habanju).

ATREPAN-ovi proizvodi sinonim su za kvalitetu i pouzdanost. Proizvedeni su u Italiji i trenutno su među najtraženijima na tržištu pekarskih proizvoda, Atrepan je kompanija sa više od 30 godina iskustva u proizvodnji pekarske opreme.